Generhvervelse storkøbenhavn  

Hurtigt, nemt og bekvemt. 

Generhvervspakken

 DKK 1300,- kun køreprøve 

  • 2 x køretimer á 45 min. pr. lektion: 475 kr. hvis der er behov for kørsel før prøve  
  • Køreprøve : 1300 kr.
  • inkluderet i prisen er: leje af skolevogn, opvarmning og kontrolspørgsmål forud for den praktiske prøve.
  • Gebyr til staten/politi: 890 kr.
  • Teoriprøve/køreprøve: HUSK PAPIRER.
  • Skolebil automatgear.


Betinget frakendelse

Er din frakendelse af kørekortet betinget, skal du bestå en kontrollerende køreprøve (en teoriprøve og en praktisk prøve) inden den frist, som politiet har givet dig. Dumper du en af prøverne, mister du dit kørekort og får først førerretten tilbage, når begge prøver er bestået. Læs mere om betinget frakendelse af kørekortet her.

Ansøgning

Det første du skal gøre er at henvende dig til dit lokale borgerservicecenter, der vil udlevere ansøgningsblanketten (P23). Blanketten skal du udfylde og aflevere fysisk til Borgerservice. Du skal op til den kontrollerende køreprøve senest seks måneder efter politiets afgørelse herom.

Dokumentation

Du skal huske at medbringe dokumentation, når du ansøger om at generhverve dit kørekort.
Et gyldigt pas eller sundhedskort (sygesikringsbevis)
Et brev vedrørende frakendelsen, hvoraf det fremgår, inden for hvilket tidsrum, du skal til kontrollerende prøve.
Hvis du ikke har dit kørekort, skal du medbringe et vellignende foto, der opfylder de nyeste krav for foto til kørekort. Se kravene her. 

Godkendelse

Hvis du søger inden for fristens udløb, kan Borgerservice godkende ansøgningen med det samme, ellers videresender Borgerservice din ansøgning til politiet, der sender dig et brev med afgørelsen. I brevet vil du desuden kunne læse, om du er forpligtet til at gennemføre et kursus i alkohol, narko og trafik (ANT-kursus), inden du kan gå op til den kontrollerende køreprøve. Dette kursus er et krav, hvis du har fået frakendt dit kørekort grundet kørsel i påvirket tilstand. Læs mere om ANT-kurset her.

Ubetinget frakendelse

Er din frakendelse af kørekortet ubetinget, skal du aflevere dit kørekort og mister dermed førerretten i en periode på 6 måneder eller længere. Derefter skal du bestå kontrollerende køreprøve (en teoriprøve og en praktisk prøve) for at generhverve dit kørekort. Læs mere om ubetinget frakendelse af kørekortet her.

Ansøgning

Efter frakendelsestidens udløb kan du generhverve dit kørekort. Du kan dog tidligst gå op til den praktiske køreprøve en måned før frakendelsestidens udløb. For at ansøge om at generhverve dit kørekort, skal du møde personligt i dit lokale borgerservicecenter, der vil udlevere ansøgningsblanketten (P23). Blanketten skal du udfylde og aflevere fysisk til Borgerservice. Den kontrollerende køreprøve skal du bestå senest et år efter ansøgning om generhvervelse af din førerret.
Hvis du har gennemført et kursus i alkohol, narko og trafik (ANT-kursus), må beviset højst være et år gammelt, når du ansøger om at generhverve dit kørekort.


Dokumentation

Du skal huske at medbringe dokumentation, når du ansøger om at generhverve dit kørekort.
Et gyldigt pas eller sundhedskort (sygesikringsbevis)
Et vellignende foto, der opfylder de nyeste krav for foto til kørekort. Se kravene her.

Godkendelse

Borgerservice sender din ansøgning til politiet, der sender dig et brev med afgørelsen. I brevet vil du desuden kunne læse, om du er forpligtet til at gennemføre et kursus i alkohol, narko og trafik (ANT-kursus), inden du kan gå op til den kontrollerende køreprøve. Dette kursus er et krav, hvis du har fået frakendt dit kørekort grundet kørsel i påvirket tilstand.
Hvis din frakendelse er ubetinget, kan du tidligst påbegynde ANT-kurset tre måneder før frakendelsestidens udløb. Læs mere om ANT-kurset her.


Venligst giv os dine kontaktdetaljer og vi vil kontakte dig hurtigst mulig.

Teddy M Christensen

Hvidovre Midt Køreskole 

+45 20 94 65 95 

tmkc1968@gmail.com

Bank: Nordjyske Bank

Reg: 7436 konto 0001430569

CVR: 34998574

MobilPay 36182